Andreas Lindén

Andreas Lindén har jobbat som triathloncoach vid sidan av sin proffssatning sedan 2011. Som före detta professionell cyklist (Capinordic 2009) har han även coachat cyklister på elitnivå.

2010 genomförde han En Svensk Klassiker, en så kallad Superklassiker, på 19 h och 46 minuter under samma dygn, på de rätta platserna. 

Andreas främsta meriter i triathlon är en fjärdeplats i Ironman Sweden (Kalmar) 2015 och samma placering i Alpsman 2018. 

 

Kundtjänst, webb & sociala medier

När du mailar Lindén Coaching är det oftast Ida som svarar. Ida och Andreas har jobbat ihop sedan 2011 då de började anordna träningsläger på Mallorca tillsammans. 

Ida är utbildad webbredaktör och ser till att webbplatsen och prenumerationstjänsten fungerar som den ska. Kanske kommer ni även träffa på henne på något evenemang, i någon utav onlineföreläsningarna eller i Facebook-gruppen.

 
 
 

Om Lindén Coaching

Lindén Coaching är en prenumerationstjänstträningsprogram eller personlig coaching för dig som ska köra en hel eller halv Ironman. Det är stödet du behöver för att ta dig fram till mållinjen på ett hållbart, roligt och motiverande sätt.

Som Lindén Coaching-adept får du inte bara träningsscheman varje månad och en triathloncoach med lång erfarenhet och en egen professionell karriär. Du kommer också få bra rabatter på Umaras energiprodukter, träningskläder från Kalas, gratis onlineföreläsningar med Andreas och Simon från Prestera Mera, och framför allt, du kommer in i gemenskapen och gör att resan mot mållinjen det du kommer minnas starkast av allt. 

 

Tidigare adepter

"Med Andreas Lindens hjälp förbättrade jag min tid på Öppet spår med 1 timme och 39 min från mitt första försök 2011. Då åkte jag i mål på 6:33 och plats 386, dock med ett skadat knä. 2012 åkte jag i mål på 4.54 och plats 15, hade jag haft mer draghjälp hade jag kunnat kapa några minuter till." — Emil Jonsson, kock och triathlet

"Andras är definitivt en inspirationskälla! När jag blir trött under träning är det lättare att bita ihop när jag tänker på att jag åtminstone bara ska göra en klassiker, inte en Superklassiker…" — Madeleine Hagberg, PT, trädgårdsmästare och triathlet

"Framför allt har Andreas hjälpt mig att förstå när jag bör undvika att träna och när jag behöver göra justeringar i min träning då vardagen ställer till med bekymmer. Han har även lärt mig att jag kan träna hårdare än vad jag trott är möjligt. " — Jonathan Eriksson, VD och triathlet

 

 
 

Frågor?