15 adepter i HIM Jönköping 70.3 2019

I år kunde jag tyvärr varken tävla eller supporta mina adepter i Jönköping då jag har körtelfeber. Det blev alltså inte alls så som jag hade planerat. Riktigt synd då jag hade 15 coachingadepter på startlinjen.

Jönköping Halv Ironman bjöd i alla fall på väldigt varierat väder med både regn, sol och vind. Efter en rejäl skur med timmar kvar till start sjönk vattentemperaturen rejält ner till under 16 grader.

Jag satt hemma vid datorn och följde mina adepter via Ironman-appen.

Jag hade dessutom två adepter som var i Österrike och körde Ironman Austria. Allt vi hade planerat på förhand var bara att lägga på hyllan. Här bjöd yttre omständigheter på en utmaning utöver de 226 kilometerna. Våtdräktsförbud, hagel, delvis nerblåst växlingsområde, ösregn och sedan rejäl värme.

Det krävs alltid mycket för att klara av en Ironman. Men i årets upplaga av Ironman Österrike krävdes det mer än vanligt.

Om en månad går Ironman Kalmar! Dit kommer jag att kunna åka då körtelfebern äntligen börjat ge sig och jag ser så mycket fram emot att få supporta mina adepter där :)

ironman-kalmar-2015-18.jpg
Andreas LindénComment