Coaching Go eller Coaching Premium

Coaching Go är en enklare variant av coaching där syftet är att du ska få ett bra träningsupplägg och stöttning mot ditt mål, utan att det tar upp för mycket av din tränings/tävlingsbudget.

Istället för obegränsad mailkontakt och regelbundna telefonsamtal har du fri tillgång till Lindén Coachings Facebookgrupp där du kan ställa alla frågor du har. I gruppen finns Andreas som är huvudcoach och Simon från Prestera Mera som är nutritionsexpert m.m. Du kan också delta aktivt i webinarium med Andreas och andra experter.

Ditt träningsschema är anpassat efter ditt mål och den mängd tid du kan lägga ner på träning varje vecka. Du får tydliga instruktioner tillsammans med varje pass. Dels vad gäller passets utförande men också hur du ska prioritera ifall du inte hinner och hur du kan justera passet för att passa dig bättre.

Jag brukar skämtsamt säga att Coaching Go är lite mer som Ikea-möbler. Du får alla verktyg och möjligheter du behöver men måste anpassa träningen och upplägget mer på egen hand.

Om inte Coaching Premium ryms i din träningsbudget är Coaching Go ett utmärkt alternativ. Du kan också byta till Coaching Premium vid ett senare tillfälle.

I vissa fall kan Coaching Go bli för svårt att följa. T.ex. om du arbetar i skift, har skadeproblem eller kanske har ett lite ovanligt mål.

Så här kan ett planerat träningsschema se ut när du fått det inlagt i Trainingpeaks. Exemplet visar en mycket hård träningsperiod.

Så här kan ett planerat träningsschema se ut när du fått det inlagt i Trainingpeaks. Exemplet visar en mycket hård träningsperiod.


I Coaching Premium är allt upplagt helt efter dig, dina möjligheter och dina mål. Jag hjälper dig med omplanering, prioritering och alla frågor som dyker upp. 


Är du på jakt efter bästa möjliga upplägg så är Coaching Premium att föredra. Du har hela tiden fri kontakt via mail och återkommande samtal. Du får också kontinuerlig feedback i din träningsdagbok samt löpande uppdateringar utifrån hur din träning går och vad som dyker upp i din övriga kalender.


Med andra ord får du all hjälp du kan tänkas behöva om du väljer Coaching Premium. 

Andreas LindénComment