Träningsprogram för cyklister
med Andreas Lindén

Coaching Go Cykel är för dig som är cyklist och som vill ha träningsprogram månad för månad, med tydlig struktur och syfte, planerat av en erfaren coach. Det gäller grundträningsperioden oktober - mars, och kan betalas som paket eller månad för månad.

andreas-linden-coach

Andreas Lindén har coachat triathleter och cyklister sedan 2011 och har med sin erfarenhet som professionell idrottare sedan 19-års åldern och många år som coach tagit fram ett välplanerat och genomtänkt coachingkoncept.

 

Coaching Go–
Mer än träningsprogram

Lindén Coachings mål är att utbilda och motivera! Du ska alltid veta vad du gör och varför du gör det. Målet är att du med tiden ska få så pass mycket kunskap att du förstår varför passen ser ut som de gör och varför du gör dem. Kanske kan du själv utforma din träningsplanering om du måste ta några månaders uppehåll om förutsättningarna skulle förändras.

Kunskap är en viktig faktor för att undvika skador och hålla motivationen uppe. Därför får du mycket mer än bara träningsprogram med Lindén Coaching, i form av liveföreläsningar online och expertråd i den gemensamma Facebookgruppen. Du får också delta i träningshelger till självkostnadspris och följa med på meet-ups inför utvalda tävlingar.

Det är detta som är Coaching Go.


 

Detta ingår alltid:

 • Grundträningprogram online som du kommer åt från telefon, ipad, dator m.m.

 • Webbinarium med Andreas och Simon från Prestera Mera om aktuella och viktiga ämnen där det finns möjlighet att ställa frågor både innan och under. Webbinariet kan även ses i efterhand.

 • Genomgång av kommande program (innan varje ny månad) med Andreas där det finns möjlighet att ställa frågor under tiden.

 • Facebookgrupp med träningskompisar och expertråd

 • Träningshelger med coachinggruppen till självkostnadspris

 • Regelbundna tester för att du ska kunna se att din träning går åt rätt och och för att kunna uppdatera dina zoner och dina tröskelvärden

 • Kunskap, inspiration, motivation och träningsglädje!

 

Passar dig som:

Detta passar dig om någon eller några utav följande punkter stämmer in på dig.

 • Är relativt självgående

 • Justerar och prioriterar utifrån känsla/möjligheter på egen hand

 • Är framåt och söker info i FB-gruppen samt frågar på föreläsningarna

 • Har viktnedgångsmål och behöver ha struktur på träningen för att få hjälp på vägen

 • Inte har skadebekymmer eller som har kontroll över skadan/rehab på egen hand

 • Vill använda ditt friskvårdsbidrag

   

Hur går det till?

Vi har skapat en smidig prenumerationstjänst. Varje månad dras kostnaden från ditt konto tills den dagen du väljer att säga upp din prenumeration.

Du får ditt träningsprogram den 28:e varje månad, via en onlineplattform (TrainingPeaks) som du kan koppla ihop med din Garmin, Polar och andra verktyg. Du kommer åt ditt schema både på datorn, iPaden och telefonen.

I Coaching Go Cykel ingår TrainingPeaks Premium. Med TrainingPeaks Premium kan du själv flytta runt passen så att de passar ditt övriga schema. Du kommer ha en riktigt bra översikt över vilka pass du avklarat och de du inte hunnit med.

Till varje pass får du nutritionsråd och ibland videoinstruktioner.

Varje pass är noggrant planerat och förklarat för att optimera din träningstid. Här kan du läsa mer om min träningsfilosofi.  

Alla program kommer med en ranking, där 5/5 har högst prioritet, för att du ska kunna prioritera de viktiga passen om du plötsligt har mindre tid att lägga på träningen än du tänkt.   


Upplägg

 

Oktober - December – Grundträningsperiod 1

Den första oktober kör vi igång med grundträningen. Det är oftast då de allra flesta vill börja och nu börjar grundträningen på riktigt. Här kommer fokus ligga på uppbyggnad och föreläsningarna kommer handla om kost, sömn, återhämtning, hur man planerar om efter sjukdom och hur man motiverar sig under vinterhalvåret.

Viktigt: Börja prenumerera senast 25:e september för att starta 1:a oktober. 

Om du missar starten 1:a oktober går det bra att hoppa in 1:a november eller 1:a december. 
.

Januari - mars – Grundträningsperiod 2

Missade du första delen av grundträningen behöver du inte ha panik, du kan hoppa på i januari, februari eller mars också. Ju närmre säsongen vi kommer blir träningen allt mer tävlingsspecifik och föreläsningarna kommer bland annat handla om tävlingsnutrition och styrketräning. Vi kommer också prata om motivation när gamla skador spökar och hur man kommer tillbaka till träningen och schemat när livet kommer emellan.

 

Viktigt: Börja prenumerera senast den 25:e månaden innan du vill starta.

T.ex: Vill du börja 1 oktober måste du börja prenumerera (betala via vår prenumerationstjänst) mellan den 15:e och den 25:e månaden innan. Om du t.ex signar upp den 20:e kommer pengarna sedan dras den 20:e varje månad. Vill du säga upp prenumerationen gör du det senast dagen innan det ska dras från kontot, det vill säga den 20:e i exemplet ovan.

 

Pris per månad:

590 SEK


 

Steg 1

När du bestämt dig för att du vill haka på oss är första steget att fylla i formuläret nedanför så att vi lär känna dig bättre. Vi kan på så sätt placera in dig i rätt grupp och ge dig träningsprogram som passar dig och din tävling.

 

Namn *
Namn
Skriv kort om din bakgrund och mål.
Villkor *
 

Steg 2

Nu är det dags att signa upp! Här nedanför klickar du på "Jag vill gå med!" och kan lätt och smidigt starta din prenumeration. Därmed är du officiell adept i Lindén Coaching! 

Viktigt: Vill du exempelvis börja den 1:a oktober måste du börja prenumerera (betala via vår prenumerationstjänst) mellan den 15:e och den 26:e september. Därefter dras betalningen samma dag varje månad som dagen du började prenumerera.

Är du osäker? Maila oss på coaching@andreaslinden.se.

Läs också köpvillkoren innan du genomför ditt köp.

 
 
 
linden-coaching-thumbnail.jpg

prenumerera på träningsprogram och bli adept i Lindén Coaching

Se till att du fyllt i formuläret ovanför och bestämt dig för vilken månad du vill börja. När du klickar på knappen nedanför kommer du till en smidig betalningslösning och signar upp på en prenumerationstjänst. Varje månad kommer 590 SEK dras från ditt konto samma datum du signar upp. Du kan närsomhelst avbryta prenumerationen, men senast dagen innan pengarna ska dras från ditt konto.

Vill du börja 1 januari? Signa upp senast den 27 december!