Köpvillkor - Lindén Coaching

 

Generella köpvillkor

 • Du som kund måste vara över 18 år

 • Du som kund garanterar att du enbart kommer att använda tjänsten för eget/privat bruk

 • Du som kund tränar och tävlar på egen risk. Lindén Coaching tar inget ansvar för eventuella skador som uppkommit i samband med träning/tävling.

 • Du som kund ansvarar själv för att se till att Lindén Coaching har fått din rätta information som namn, adress, email och liknande

 • Vid eventuella extrakostnader pga fel namn/adress (vid exempelvis frakt) kommer du som kund att stå för kostnaden

 

Betalning

Du kan välja att betala för coachingen månadsvis eller som paket. Vid månadsvis betalning kommer det angivna beloppet att dras den 27:e innan varje ny månad. Betalningen sker alltid i förskott och dras från det kort du angivit.

Väljer du att köpa ett paket kommer dina pengar att dras direkt vid köpet.

Vi använder oss av betaltjänsten Podia (byte från Plasso december 2018). Förutom det angivna priset tillkommer inga ytterligare avgifter. Om du betalar med en annan valuta än Svensk Krona kommer du att stå för den eventuella kostnaden vid valutaomvandlingen.

Vi kan fakturera dig ifall du föredrar detta. Om du har ett företag kan vi fakturera ditt företag. Maila oss för att få information om fakturering.

 

Återbetalning

För dig som köpt ett coachingpaket på X antal månader kan du få pengar återbetalda vid skada eller sjukdom. Du får aldrig tillbaka pengar för pågående månad. Pågående månad räknas från betalningsdag 27e och följande kalendermånad fram till och inklusive 26e. 

För att få pengar återbetalda behöver vi ett läkarintyg på att din skada/sjukdom är så pass omfattande att du inte kommer att kunna träna inom 20 dagar. Skicka läkarintyget som en bifogad scannad fil till oss på Lindén Coaching. 

Ifall du har köpt ett paket som gett dig t.ex. ett startkit eller ett samtal (om utnyttjat) kommer värdet för detta att dras av från återbetalningen.

Om du prenumererar på coaching betalas inte dina pengar tillbaka. Avsluta din prenumerationstjänst innan den 27:e i månaden för att inte påbörja nästa månad.

Vi försöker att återbetala dig så snart som möjligt. Men räkna med att det kan ta 2-4 veckor innan du fått tillbaka dina pengar. 

 

Vid utebliven betalning

Om din betalning inte går igenom vid köp av ett paket (t.ex. 3, eller 6-månaderspaket) så har inte heller köpet gått igenom. Kontakta oss gärna ifall du behöver hjälp med betalningen.

Ifall du köper en plan och betalar månadsvis kommer det angivna beloppet att dras från ditt angivna konto den 27:e månaden innan planen startar. 

Om det inte finns tillräckligt med pengar på kontot kommer inga pengar att dras. Då avslutas din prenumeration automatiskt. Du får då också ett automatiskt mail från vår betaltjänst Podia där det står att pengarna inte dragits samt instruktioner för hur du går tillväga för att fortsätta prenumerera.

Har du en plan, och pengar på kontot men märker att pengarna inte har dragits ändå kan du kontakta din bank för att se ifall det finns någon säkerhetsspärr som hindrar betalningen att gå igenom.

 

Ångerrätt

Ångerrätten vid köp gäller inte efter att produkten har levererats digitalt. Detta eftersom produkten inte levereras fysiskt utan är nedladdningsbar och därmed direkt användbar.

 

Upphovsrätt

 • Att ge bort en coachingprenumeration eller ett coachingpaket är tillåtet. Kontakta oss om du är intresserad av att göra det.

 • Du får inte på något sätt sprida information, program, filmer, bilder eller annat material som du tillhandahålls av Lindén Coaching.

 • Om du vill använda dig av vårt material i utbildningssyfte måste du kontakta oss för ett godkännande innan du du använder dig av materialet.

 • Du får prata och dela med dig (via t.ex. Strava, sociala medier osv.) av den träningen du har gjort. Men du får inte delge något material som Lindén Coaching skapat.

 • All användning av material från Lindén Coaching i kommersiellt syfte är förbjudet. Kontakta gärna oss för eventuella samarbeten.

 • Du får inte ”dela” ditt program och din kostnad för programmet med en vän. Däremot kan du förstås låta dina vänner följa med på det pass du ska köra.