Olika avtal

Du kan välja mellan två olika avtal för Coaching Premium. Vilket du väljer beror på träningsbakgrund och ambitionsnivå. Är du relativt ny i triathlonvärlden kan du behöva kontinuerlig uppföljning. Då är de oftast Premium Guld vi rekommenderar. Premium Standard passar perfekt för dig som har stor kunskap och lång träningsbakgrund och mest vill ha hjälp med upplägget, men vill ha feedback och uppföljning en gång i månaden. 

Ofta kan det vara en bra idé att börja med Premium Guld för att sedan gå över till Premium när du känner att du har koll på läget. 

 
 
premium-standard.jpg
premium-guld.jpg
 
 

 

Startkostnad oavsett avtal: 950 SEK (100€)

 

Steg 1

Börja med att fylla i formuläret här nedanför. Berätta om din träningsbakgrund och dina mål och vilket avtal du är intresserad av. Det bästa är att börja med ett samtal, då vi kan prata om vad du förväntar dig av träningen och om dina mål. Det kan hända att du blir rekommenderad ett annat avtal efter vårt startup-samtal, när vi lärt känna varandra bättre.

 

Namn *
Namn
Berätta lite om dig själv, din träningsbakgrund och dina mål.
Avtal
 

Steg 2 

När du bestämt dig för att köra igång betalar du startavgiften, som du antingen kan få på faktura, eller betala snabbt och smidigt med kort här nedanför.

Därefter kan du bestämma om du vill betala per månad, kvartal eller halvår. De fakturorna får du på mail så ofta som vi kommer överens om. 

Om du vill betala med kort klicka du på "Betala startavgift".

 
 
 
coaching-startavgift-thumbnail.jpg

Startavgift för personlig coaching

Du har bestämt dig för att köra igång med något utav våra avtal för personlig coaching.

Klicka på knappen och betala snabbt och smidigt med kort.